5 tips voor uw programma op Provada

Bijna klaar om richting de Provada te vertrekken? Hier nog 5 tips om te zorgen dat u geïnspireerd weer thuis komt.

1. Vraag naar de Fisker Karma

Op zoek naar slimme oplossingen voor duurzaam en kostenefficiënt vastgoed? Soms is 'out-of-the-box' denken nodig. En deze razendsnelle elektrische sportwagen is bij uitstek een voorbeeld van een slimme energieoplossing. Heeft u deze bijzondere bolide nog niet bewonderd? Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat hij in de buurt staat. En dat een aantal gelukkigen een proefrit mogen maken. Meer informatie? Zie tip 2!

2. Verzamel niet alleen oud papier en 'gadgets' ...

... alles wat u echt wilt weten kunt u ook via een iPad of touchscreen bekijken. In ieder geval als het gaat om het optimaal inrichten van uw gebouwen op hun rendabele toekomst. Locatie van deze handige hulpmiddelen? Hal 10, stand 10-16.

3. Bedenk vooraf op welke vragen u een antwoord zoekt

Meer uit een rondje Provada halen? Sta vooraf eens stil bij de vragen waar u echt een antwoord op zoekt. Wat is de uitdaging waar u voor staat? De waardebepaling van vastgoed? Concurrerend blijven bij leegstand? De hoogte van de exploitatiekosten? De beoordeling van technische- of veiligheidsrisico's? De heren en dames op de beurs staan te popelen om u van advies te voorzien. En als dat niet zo is, dan staat u bij de verkeerde stand ...

4. Maak kennis met mevrouw Stroomstoot

Dit jaar krijgen de gastvrouwen en –heren van Search hulp uit onverwachte hoek. Energievraagbaak mevrouw Stroomstoot maakt graag kennis met u bij de ingang van de beurs. Mét elektrische trikke en details over de 'schuilplaats' van de elektrische sportwagen Fisker Karma. En een antwoord op al uw vragen over energieoplossingen voor vastgoed.

5. Blik na afloop nog even terug op de beurs

Op de Provada doet u ongetwijfeld veel indrukken op, voert u interessante gesprekken, ontmoet u bekenden uit de vastgoedbranche. Handig als de beursdag(en) nog even samengevat worden. Online kunt u op heel wat verschillende plaatsen verslagen vinden. Ook op dit kennisplatform blikken we na afloop terug op de beurs. Een compleet verslag in woord en beeld.