Ontmoeting tijdens de PROVADA?

Meer uit waardebepaling halen? Concurrerend blijven bij leegstand?Exploitatiekosten laag houden met slimme onderzoeken? Budgetneutraal verduurzamen? Energielabel nodig om huurder te overtuigen? Voor hoofdrolspelers in de vastgoedmarkt is er geen betere ontmoetingsplek dan de PROVADA. Komt u ook? In onze stand geven we u in graag het antwoord op prangende vastgoedvragen.

Bezoek onze stand

U bent van harte welkom bij onze stand op de beurs. Van 5 tot en met 7 juni staan we elke dag voor u klaar van 10.00 tot 19.00 uur. Bekijk, hoor en bespreek onder het genot van een hapje en een drankje de laatste oplossingen voor de bebouwde omgeving. We zien u graag in hal 10, bij standnummer 10-16.

Slimme oplossingen voor uw vastgoed

Uw gebouwen optimaal en kostenefficiënt inrichten op hun toekomst. Daar spreken we u tijdens de vastgoedbeurs ongetwijfeld over. Of het nu is om u te ondersteunen bij waardebepaling, vermindering van exploitatiekosten, het verduurzamen van uw gebouwen of om technische risico's te beoordelen. Laat ons vooral weten op welke vragen u een antwoord zoekt. Dan verrassen we u graag met slimme oplossingen voor uw vastgoed. Altijd gebaseerd op de feiten.

Toe aan een impuls bij uw energievraagstuk?

Vraag het mevrouw Stroomstoot! Voor u de beurs oploopt kunt u namelijk al even kennis maken met onze nieuwe energievraagbaak, mevrouw Stroomstoot. Zij zorgt voor goede tips bij al uw energievraagstukken.

Tot ziens?

Meer dan genoeg aanknopingspunten voor een goed gesprek met veel praktische oplossingen en inzichten. Tot ziens in juni!