NVM Business verlengt samenwerking met SGS Search

De samenwerking tussen NVM Business en SGS Search is verlengd tot en met 31 januari 2022. Vorig jaar heeft NVM speciaal voor leden van NVM Business een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met SGS Search. Deze overeenkomst is nu verlengd, een mooi resultaat van een succesvolle samenwerking.

Telefonisch advies

Door deze samenwerking krijgen NVM Businessleden gratis telefonisch advies van ongeveer 15 minuten per gesprek. Waar mogelijk beantwoorden we alle vragen over de verduurzaming van commercieel vastgoed. De nieuwe samenwerking is aangegaan voor een periode van 1 jaar en loopt tot en met 31 januari 2022.

Laagdrempelige ondersteuning

‘We zien dat onze leden steeds vaker geconfronteerd worden met vragen van hun opdrachtgevers over de aangescherpte regelgeving op het vlak van duurzaamheid’, aldus Sander Heidinga voorzitter NVM Business. ‘We hebben net de invoering van het nieuwe energielabel achter de rug en maken ons nu al weer op voor de label C verplichting per 2023. Reden te meer om onze leden te ondersteunen met een laagdrempelige helpdesk om vragen op het gebied van wet– en regelgeving rond deze onderwerpen snel te kunnen toetsen.’

Actief aansturen op verduurzaming

Arjan Bertelink, Commercieel Manager bij SGS Search, vult aan: ‘We zijn ontzettend blij dat we na een succesvol eerste jaar het contract hebben verlengd. Komend jaar gaat NVM Business de leden actiever aansturen op de regelgeving rondom verduurzaming, daar leveren wij graag een bijdrage aan. Ook de mogelijkheid om vaker aanwezig te zijn bij bijeenkomsten in de vorm van presentaties en workshops zien we als een mooie kans.’

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de samenwerking of het verduurzamen van uw pand? Neem vrijblijvend contact op met Arjan Bertelink via arjan.bertelink@sgs.com of 088 – 214 71 08.

 

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Energieprestatieadvies bestaande bouw (Energielabel)

Duurzame energieoplossingen hebben de toekomst. Hoe kunt u daar met uw vastgoed van profiteren? En hoe staat…

Lees meer