NVM verlengt samenwerking met het oog op duurzaamheid

In de vastgoedwereld blijft de behoefte aan advies over verduurzaming van commercieel vastgoed groot. Er zijn nog veel vragen over bijvoorbeeld de label C-verplichting die op 1 januari a.s. ingaat. Mede ook daarom heeft NVM Business besloten om de samenwerking met SGS Search voor de tweede keer te verlengen.

Gratis telefonisch advies

Deze succesvolle samenwerking bestaat al een tijdje en gaat nu dus nog even door tot 31 december 2022. NVM Businessleden krijgen gratis telefonisch advies. In een gesprek van ongeveer 15 minuten proberen we alle vragen over de verduurzaming van commercieel vastgoed te beantwoorden.

Laagdrempelige helpdesk

NVM Business ziet de meerwaarde van de ondersteuning door SGS Search alleen maar verder toenemen. Zeker met de label C verplichting per 1 januari 2023 in het vooruitzicht, worden NVM Business leden vaker geconfronteerd met vragen van hun opdrachtgevers. Onze laagdrempelige helpdesk ondersteunt NVM Businessleden met alle duurzaamheidsvragen op het gebied van wet- en regelgeving.

Actieve bijdrage aan verduurzaming

Arjan Bertelink, Commercieel Manager bij SGS Search is erg blij met de opnieuw verlengde samenwerking. 'Het eerste jaar van onze helpdesk was erg succesvol. Komende periode hopen we weer actief een bijdrage te kunnen leveren aan het advies over de regelgeving rondom verduurzaming.’

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de samenwerking of het verduurzamen van uw pand? Neem vrijblijvend contact op met Arjan Bertelink via arjan.bertelink@sgs.com of bel naar 088 – 214 71 08.

 

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Energieprestatieadvies bestaande bouw (Energielabel)

Duurzame energieoplossingen hebben de toekomst. Hoe kunt u daar met uw vastgoed van profiteren? En hoe staat…

Lees meer