Gratis kennissessie Gezond en Veilig Wonen

Op dinsdag 29 mei vindt de kennissessie Gezond en Veilig Wonen plaats in de Apenheul in Apeldoorn. Tijdens deze kennissessie geven we u meer inzicht in ontwikkelingen en kansen op het gebied van gezond en veilig wonen.

Een veilige en leefbare woning: een van de eerste levensbehoeftes. Hoe geef je als woningcorporatie invulling aan dit actuele thema? Waar liggen kansen, bijvoorbeeld op het gebied van asbest en brandveiligheid? En hoe bereik je maximale huurderstevredenheid? Op 29 mei organiseert SGS Search een kennissessie voor woningcorporaties waarin we deze vragen behandelen.

Tijdens deze kennissessie geven we u meer inzicht in ontwikkelingen en kansen op het gebied van gezond en veilig wonen. Thema’s als asbest, brandveiligheid en de APK-woningen komen aan bod. Ook horen we van woningcorporatie de Alliantie hoe zij werken aan gezonde en veilige woningen voor hun huurders. Een gevarieerd programma dicht bij de dagelijkse praktijk met sprekers die vanuit eigen ervaring of vanuit wet- en regelgeving hun kennis met u delen. Uiteraard is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Apenheul

We hebben voor deze bijeenkomst een bijzondere locatie gekozen: de Apenheul in Apeldoorn. Ze zeggen wel dat de mens afstamt van de aap, maar of dit ook in de huisvesting te zien is? Tijdens een rondleiding in de pauze van het programma komen we daar meer over te weten.

Praktisch

Wanneer?         Dinsdag 29 mei
Hoe laat?          Van 13.00 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Waar?               Apenheul, J.C. Wilslaan 21, 7313 HK in Apeldoorn

Aanmelden

Bent u werkzaam bij een woningcorporatie en sluiten de onderwerpen aan op uw werkzaamheden? Een e-mail naar sabine.smit@sgs.com volstaat om u te verzekeren van een plek. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Wilt u meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact met ons op.