Veiligheid

Als het gaat om veiligheid op de werkvloer nemen emoties snel de overhand. Juist een nuchtere, feitelijke blik maakt het mogelijk een veilige werkomgeving te creëren. Door een goede inventarisatie te maken van de veiligheidsrisico’s en praktische oplossingen te zoeken. En door medewerkers bewust te maken van (on)veilig gedrag. De bestaande wet- en regelgeving vormen hierbij het minimum.

Veiligheid

Preventie of crisismanagement?

Een veilige werkomgeving: een kwestie van maatregelen vooraf of juist goed crisismanagement? Met een goede inrichting van de dagelijkse veiligheidsprocessen, bent u elke dag goed voorbereid. Dat geeft u overzicht als zich een calamiteit voordoet. U weet precies wat te doen, wie in te schakelen en welke maatregelen u kunt nemen.  

Waar kunnen we u mee helpen?

Als betrouwbare partner helpt SGS Search u graag met een gedegen inventarisatie van de feiten: van gebouw tot medewerkers. Waar nodig trainen we uw medewerkers en begeleiden we de ontwikkeling van uw veiligheidsbeleid. Ook bij een Calamiteitenservice kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen.

Gerelateerde referenties