Energie

Maximaal rendement met minimale energie. Is dit al letterlijk en figuurlijk van toepassing op de energieprestatie van uw organisatie of uw pand? Het kan prima: in tegenstelling tot fossiele brandstoffen is duurzame energie er in overvloed. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen en zelfs in eigen energie te voorzien. Goed nieuws voor uw energierekening en de concurrentiepositie van uw organisatie.

Kansen van duurzame energie benutten

De eerste stap naar een betere energieprestatie? Meten. Meten wat het huidige gebruik is, onderzoeken welke toepassingen u nu (al) gebruikt en wat de mogelijkheden van pand en omgeving zijn. Op korte en lange termijn en binnen uw budget. Beproefde methoden als het energieprestatieadvies (EPA), GPR, BREEAM geven een helder inzicht in uw vraagstuk.

Energie-audit

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij SGS Search kunt u terecht voor een complete inventarisatie van de energiebehoefte en het energieverbruik, energielabels, en de vertaling van deze feiten naar heldere en betaalbare oplossingen. Om de energieprestatie te verbeteren en eventueel energie uit te wisselen met de omgeving. Blijft er nog een energievraag over? Dan bekijken we welke duurzame opwekkingsvorm voor uw gebouw of gebied geschikt is. 

Downloads

Whitepaper energie-audit

Grotere ondernemingen in Nederland zijn verplicht een energie-audit uit te voeren.…

Download

Energieregelgeving in vastgoed

EED, EPK, Energielabel, EPC, Activiteitenbesluit… Snapt u het nog? De wet- en regelgeving…

Download

Gerelateerde referenties