Bodem

De milieukwaliteit van een bodem bepaalt voor een groot deel zijn bestemming en zijn toekomst. Op basis van compleet bodemonderzoek ontdekt u de feiten. Is de grond geschikt voor hergebruik? Hoe mag en kunt u de bodem bewerken? Welke bestemmingen zijn geschikt? Diezelfde feiten bieden ook inzicht in de (financiële) voor- en nadelen: wat kan het terrein nu en op termijn opleveren.

 

Bodem

Compleet inzicht in bodemkwaliteit

Een compleet bodemonderzoek geeft aan wat de gemeten gegevens betekenen op het gebied van financiën, tijd, gezondheid en milieu. Met de feiten komt u tot betaalbare en praktische oplossingen voor de beheersing van milieu- en gezondheidsrisico’s. Uiteraard met de huidige wet- en regelgeving als basis.

Waar kunnen we u mee helpen?

Als onafhankelijk partner biedt SGS Search een complete inventarisatie van de (water)bodem, bouwstof of  grondpartij en begeleidt uw (sanerings)project. U kunt bij ons op één punt terecht voor verschillende typen kwaliteitsmetingen. De afgelopen jaren ontwikkelde ons ingenieursbureau zich als specialist in  asbest-in-grond, waterbodem en depotonderzoeken. 

Gerelateerde referenties