Extranet - SGS Search Vastgoed Portfolio

Zekerheid en snelheid. Inzicht in feiten. Discretie. Altijd up-to-date informatie. Beheersing van risico’s. En bovenal een pragmatische aanpak die rendeert. Redenen te over om te kiezen voor SGS Search en de SGS Search Vastgoed Portfolio. Rapportages van asbest, maar ook van bodem en bouwkundige inspecties. Overal en wanneer u maar wilt digitaal beschikbaar. Werken met SGS Search, dat werkt!

Via onderstaand loginscherm heeft u toegang tot uw persoonlijke Extranet omgeving.

Wat is Extranet - SGS Search Vastgoed Portfolio?

SGS Search Vastgoed Portfolio is een afgeschermde website (extranet) waarop u als klant up-to-date onderzoeksgegevens kunt inzien van onderzoeken die SGS Search voor u heeft uitgevoerd. In eerste fase betreft dit resultaten van uitgevoerde asbestonderzoeken, maar later zullen ook gegevens met betrekking tot onder andere bodemonderzoeken en bouwkundige inspecties hierop terug te vinden zijn.

Het systeem is gebruiksvriendelijk opgezet. Dit betekent dat u gegevens uit rapportages direct inzichtelijk gepresenteerd krijgt zonder eerst een heel rapport door te moeten nemen. Uiteraard is het ook mogelijk een volledige versie van het rapport te downloaden of uit te printen voor bijvoorbeeld het aanvragen van een vergunning. Tevens is er een overzichtelijke zoekfunctie toegevoegd, zodat u gebouwen of objecten makkelijk kunt zoeken op basis van bijvoorbeeld postcode of straatnaam en hier ook selecties in kunt maken voor het genereren van managementrapportages.

SGS Search Vastgoed Portfolio zorgt ervoor dat u altijd en overal inzicht hebt in de door SGS Search voor u uitgevoerde onderzoeken met betrekking tot uw Vastgoed Portfolio.