Regionaal asbestcongres Brabant op 15 november

Op donderdag 15 november vindt het regionaal asbestcongres voor de regio Brabant plaats. Het congres is een initiatief van Omgevingsdienst Brabant-Noord, Omgevingsdienst Zuidoost Brabant, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant en SGS Search. Bij IBN in Uden gaan we in op de ontwikkelingen op het gebied van asbest.

Via praktijkvoorbeelden en stellingen gaan onder andere gemeenten, omgevingsdiensten, woningbouwverenigingen, asbestsaneerders, adviseurs en inventariseerders met elkaar in gesprek. Door goed te kijken naar verschillende argumenten, gaan we op zoek naar creatieve, collectieve oplossingen voor asbestvraagstukken.

PROGRAMMA

Wij ontvangen u graag met koffie en iets lekkers om 13.00 uur. Het programma start om 13.30 uur en eindigt om 16.15 uur met aansluitend een netwerkborrel.

  • Welkomstwoord door Jan Lenssen, directeur Omgevingsdienst Brabant-Noord
  • Wijzigingen in de asbestketen door Udo Waltman, directeur SGS Search
  • Praktijkvoorbeelden, waar gaat het mis? door een spreker van ISZW
  • Wat zijn de ervaringen van de omgevingsdiensten? door Robert Hoogveld (OMWB), Geert-Jan van der Meijden (ODBN) en Jordy de Ruijter (ODZOB)
  • Casus van een recent praktijkvoorbeeld, spreker n.t.b. 
  • Stellingen via pubquiz en ruimte voor discussie

INSCHRIJVEN

Wilt u graag aanwezig zijn bij het congres in Uden? Stuur dan een e-mail naar reservering@sgssearch.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam, naam en functie. Er zijn geen kosten verbonden aan het congres. 

VRAGEN

Voor meer informatie over het congres kunt u ons telefonisch bereiken via 088 - 214 66 00 of stuur een e-mail naar kim.vandersangen@sgs.com.