LCA-congres 16 mei 2019

De vraag naar aantoonbaar duurzame producten wordt alsmaar groter. Opdrachtgevers hechten steeds meer waarde aan milieuprestaties bij aanbestedingen. Met een levenscyclusanalyse (LCA) brengt u de milieuprestaties van uw product in kaart. Het is een belangrijk startpunt voor innovatie en verduurzaming. Hoog tijd om u hier (verder) in te verdiepen.

Speciaal voor u organiseert SGS op donderdag 16 mei 2019 het jaarlijkse LCA-Congres. In het Oude Magazijn in Amersfoort praten we u volledig bij over de ontwikkelingen en mogelijkheden van een LCA.

LCA-congres 2019

Voor alle niveaus

Heeft u al ervaring met LCAs en bent u benieuwd naar de ontwikkelingen? Of wilt u weten wat een LCA inhoudt en of het voor uw product interessant is? Deze vierde editie van het LCA-Congres biedt ruimte voor alle kennisniveaus. Afhankelijk van uw kennis en interesses kunt u in subsessies kiezen voor bijvoorbeeld een basisinleiding of sessies die dieper op de stof ingaan.

Praktische informatie

  • Datum: Donderdag 16 mei 2019
  • Tijd: 13.00 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
  • Locatie: Het Oude Magazijn, Amersfoort

Wilt u het congres niet missen? Meld u dan nu gratis aan. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Uw toegangsbewijs krijgt u enkele weken voor het congres per e-mail toegestuurd.

Vragen

Heeft u vragen? Bel (088 - 214 66 00) dan gerust met Joske van Rooij. Graag tot ziens op donderdag 16 mei!

 

Gerelateerde diensten

LCA - levenscyclusanalyse van product en dienst

Met een levenscyclusanalyse (LCA) bepaalt u de milieubelasting van uw producten of diensten gedurende de hele…

Lees meer