Trillingsonderzoek

Tijdens bouw, sloop en renovatie wordt er streng gecontroleerd op overlast door trillingen. Handhavers controleren of en met welke apparatuur u een continue trillingsmeting uitvoert en rapporteert. SGS Search heeft vanuit een jarenlange ervaring in de gebouwde omgeving de kennis en apparatuur in huis om deze trillingsmetingen efficiënt voor u uit te voeren. Daarbij houden we rekening met uw omgeving en de normale situatie (nulmeting).

Feilloos trillingen meten

Onze meetsystemen zijn gericht op toepassing in de praktijk. Wordt de norm overschreden? Dan krijgt u direct een melding. Via mail, sms of persoonlijk van onze adviseur.
Goed om te weten: we voeren trillingsonderzoek in eigen beheer uit en maken gebruik van ervaren (bouwkundige) adviseurs en onderzoekers. U heeft dus snel de juiste informatie, praktische adviezen en officiële documenten over het complete trillingsonderzoek in handen. Zo heeft u altijd antwoord op vragen van controleurs, omwonenden en andere betrokkenen wat betreft het meten van trillingen.

Trillingsonderzoek

Projectmanagement

Trillingsonderzoek is als aparte dienst af te nemen. Veel opdrachtgevers kiezen ervoor om de koppeling te maken met andere onderzoeksdiensten die we aanbieden zoals bouwkundige vooropnamen en asbestonderzoeken. Bij SGS Search vindt u dit alles onder één dak, met één aanspreekpunt. 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties