RgdBOEI®

RgdBOEI® is een integrale inspectietechniek die inzicht geeft in de brandveiligheid, onderhoud, energie en wet- en regelgeving. De systematiek is ontwikkeld door de Rijksgebouwendienst en geeft een actueel beeld van de onderhoudsstand en kwaliteit van uw gebouwen en installaties. U ontvangt een compleet adviesrapport.

RgdBOEI

Directe resultaten van RgdBOEI®:

  • De uniforme systematiek van RgdBOEI® staat borg voor een objectieve beoordeling van de technische staat van vastgoed en installaties 
  • Geeft inzicht in een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)
  • Alle aanwezige gebreken en risico's worden inzichtelijk gemaakt: u krijgt een concreet beeld van het risicomanagement, inclusief risicogetallen;
  • Alles-in-één: u ontvangt een integrale adviesrapportage;
  • Inzicht in de thema's: brandveiligheid, onderhoud, energie en wet- en regelgeving. Ook worden de volgende thema's meegenomen en gewogen: veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, milieu en maatschappij.

Waarom SGS Search?

SGS Search is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties op het allerhoogste niveau en onze adviseurs zijn Sertum gecertificeerd. Flexibiliteit is onze kracht. Onze RgdBOEI-adviseur zet deze inspectiemethodiek in om aan uw specifieke vragen en behoeften te voldoen. SGS Search zorgt voor een sterkte- en zwakteanalyse en ondersteunt u bij het opstellen en uitvoeren van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Deze door de Rijksgebouwendienst ontwikkelde RgdBOEI systematiek is tevens een uitstekende leidraad bij uw communicatie en benchmarks. Wij beschikken over alle voor gebouwinspecties relevante disciplines en specialisten en voeren deze inspecties geheel zelfstandig uit. Wel zo efficiënt!

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties