NEN 2580 - oppervlaktemeting en certificaten

Direct een betrouwbaar inzicht in uw vloeroppervlakte? Bij huur, koop of verkoop van vastgoed speelt de (berekening van) vloeroppervlakte een grote rol. In de praktijk ontstaat hier nogal eens onduidelijkheid over. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen de bruikbare, de netto en de bruto vloeroppervlakte. Een NEN 2580 meting biedt uitkomst.

Waarom NEN 2580 meting?

Zowel bij de verhurende/verkopende partij als bij de hurende/kopende partij is er vaak behoefte aan een helder inzichtelijk meetrapport door een onafhankelijke partij. SGS Search doet uitsluitend NEN 2580-metingen volgens de landelijke NEN 2580-norm. Deze geven de enige juiste, objectieve maten van het bruikbare vloeroppervlak aan.   

NEN2580

Resultaat NEN 2580 meetcertificaat en meer

Een oppervlaktemeting draait om inzicht. Daarom ontvangt u van ons:

  • Een duidelijke rapportage met plattegronden
  • Een overzicht van alle vloeroppervlakten per ruimte en per verdieping
  • Een NEN 2580 meetcertificaat.

Vloeroppervlakte berekenen in combinatie met ander onderzoeken

Als landelijk ingenieurs- en onderzoeksbureau is SGS Search een objectieve, betrouwbare partij om vloeroppervlakte te berekenen. Vaak combineren onze adviseurs het opstellen van meetstaten met andere onderzoeken, zoals asbestinventarisaties, brandveiligheids- en legionella-inspecties. Per slot van rekening lopen zij toch al met de bouwkundige tekeningen in de hand door het gebouw. Een mooie gelegenheid om het gebouw meteen ook op die aspecten te laten controleren. De resultaten worden als combinatieonderzoek gepresenteerd in een helder, inzichtelijk rapport met aanbevelingen voor oplossingen.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties