V&G-audit

Gedurende uw bouw- of renovatieproject wilt u voldoen aan alle wettelijke eisen, zodat uw medewerkers onder veilige en goede arbeidsomstandigheden werken. Om zeker te weten dat uw V&G-plan en RI&E voldoen aan de juiste wet- en regelgeving, voert SGS Search de V&G-audit uit. Liever de veiligheid binnen uw bedrijf naar een hoger plan tillen? Dan kunt u bij onze Safety Coach terecht voor advies en begeleiding.

Wettelijk vereiste documenten

Tijdens de voorbereiding van de bouwplannen regelt u de veiligheid en gezondheid van medewerkers in een V&G-plan met bijbehorende RI&E. Om aan de wet- en regelgeving te voldoen, worden er inhoudelijke eisen gesteld aan deze documenten. Met een V&G-audit beoordeelt onze V&G-coördinator uw papierwerk en voorziet u van advies zodat uw documenten voldoen aan wet- en regelgeving. Al onze V&G-coördinatoren bezitten een bouwtechnische achtergrond en voldoen aan de opleidingseisen van een Middelbaar Veiligheidskundige (MVK).

auditors-checking-plans in building construction

V&G-audits

Uw bouw- of renovatieproject is in volle gang. U wilt de zekerheid dat de werkzaamheden worden uitgevoerd zoals opgesteld in de veiligheidsplannen. Onze V&G-coördinator komt bij u langs om te controleren of gemaakte afspraken daadwerkelijk worden nagekomen. Hierbij worden afwijkingen gerapporteerd. Bij ernstige afwijkingen of gevaren wordt het werk in overleg met de opdrachtgever tijdelijk stilgelegd.

Safety Coach

Gebruikelijk controleert een V&G-coördinator in een audit of de uitvoering van uw bouw- en renovatieplannen voldoet aan de wettelijke eisen. Wilt u nog een stapje verder gaan dan de wettelijke verplichting? Dan kan onze Safety Coach samen met u, of voor u, onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de veiligheid en gezondheid in uw organisatie op het hoogst haalbare niveau te krijgen. U ontvangt een overzichtelijk rapport met de resultaten van het onderzoek met duidelijk omschreven adviezen en actiepunten. Waarna u zelf, of met de ondersteuning van onze Safety Coach, de acties uitwerkt en implementeert binnen uw organisatie.

V&G-audit + AMS

SGS Search combineert de V&G-audit slim met een Arbomanagementsysteem (AMS). Indien gewenst kunnen we alle rapporten en actiepunten uit de audit opnemen in een digitaal systeem. Hierdoor heeft u altijd toegang tot de documentatie en houden we deze makkelijk up-to-date. Denk hierbij aan een het certificeren van uw organisatie of een medewerker, met een klik heeft u alle documenten bij de hand.

Waarom SGS Search?

Als u kiest voor SGS Search om de audits voor u uit te voeren, kunt u rekenen op een deskundige beoordeling en adviezen voor de plannen en werkzaamheden van uw project. Of het nu gaat om afspraken tussen u, uw onderaannemers en uw medewerkers, de wet- en regelgeving van uw project (legal compliance), tijdens nieuwbouw of renovatie, in welke sector dan ook; we hebben alle expertise in eigen huis. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u de veiligheid en gezondheid in uw organisatie beter kunt waarborgen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een compleet pakket aan HSE-Management, dan nemen we tijdens uw project al uw zorgen uit handen.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties