Projectmanagement bij asbestsanering

Complexe en grootschalige saneringsprojecten vragen een helder en eenduidig management. Niet alleen moeten de activiteiten van alle betrokken partijen zorgvuldig worden aangestuurd, gecontroleerd en gecoördineerd. Ook in technisch, milieukundig, veiligheidskundig, arbotechnisch en financieel opzicht vraagt een dergelijk project een weloverwogen, gecoördineerde aanpak.

Een centrale en deskundige partij

Wat uitkomst biedt, is één centrale partij die alle noodzakelijke touwtjes in handen heeft. Als internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau heeft SGS Search in de loop der jaren een zeer ruime ervaring in het managen van complexe saneringstrajecten. We bieden u milieukundige begeleiding, projectbegeleiding en directievoering, afzonderlijk of in combinatie. Inclusief de toetsing van alle activiteiten aan de geldende wet- en regelgeving.

projectmanagement bij asbestsanering

Alles onder controle

Rekening houdend met de eisen die wet- en regelgeving aan de uitvoering van saneringsprojecten stelt, stellen wij bestekken op, maken we sloopplannen en V&G-plannen, verzorgen we (Europese) aanbestedingen en leiden we het project tot en met de (deel)opleveringen. In goed overleg met u als opdrachtgever, om u alle zorgen uit handen te nemen. De multidisciplinaire expertise en de pragmatische aanpak van onze experts verzekeren u van optimale controle over de planning, de kwaliteit en het budget.

Transitiemanagement en -beheer

Staat u voor de opgave om een verbetering door te voeren in uw gebouw? SGS Search ondersteunt u graag bij de technische uitvoer van verandertrajecten. Van advies tot volledig projectmanagement. Vaak vormen één of meer van onze diensten de basis. Ook projectmanagement bij asbestsanering kan onderdeel zijn van transitiemanagement en -beheer.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties