Projectbegeleiding en directievoering

Bij grote sloop-, renovatie- en nieuwbouwprojecten is het van groot belang de vinger nauwlettend aan de pols te houden. Dat geldt voor de voortgang op de bouwplaats, de kwaliteit van de werkzaamheden en toegepaste materialen, maar ook voor de facturering. Schakelt u SGS Search in voor de projectbegeleiding en directievoering over uw project? Dan kunt u ervan op aan dat wij de touwtjes strak in handen houden.

Heldere voortgangsrapportage

Onze projectleiders hebben de kennis en de ervaring om deskundig en efficiënt toezicht te houden op de voortgang en de realisatie van uw sloop-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Als het een complex project betreft, zijn zij daarvoor dagelijks inzetbaar. Betreft het een minder gecompliceerd project, dan houden zij toezicht door steekproefsgewijs periodieke beoordelingen te doen. Als opdrachtgever ontvangt u daarvan een heldere, overzichtelijke voortgangsrapportage. Aan de hand daarvan kunt u beoordelen of de planning wordt aangehouden, de voortgang van de werkzaamheden naar wens verloopt en de gewenste kwaliteit wordt geleverd.

Bouwkundig toezicht

Het zekere voor het onzekere

Opdrachtgevers die de projectbegeleiding en directievoering aan de ervaren bouwkundigen van SGS Search uitbesteden, nemen het zekere voor het onzekere. Onze projectleider is in feite uw ogen en oren op het project. Hij kan in overleg met u tijdig bijstellen als de werkzaamheden uit de planning dreigen te lopen of als de aannemer geen deugdelijke materialen of de juiste bouwtechnieken toepast.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties