Opstellen bestekken

In de aanbestedingsfase is het opstellen van bestekken van vitaal belang voor de bewaking van de kwaliteit en de voortgang van (duurzame) sloop-, sanerings- of renovatieprojecten. Elke situatie is anders en vergt een aanpak die is afgestemd op de wensen en het budget van de opdrachtgever. Bij SGS Search is het opstellen van uw sloop- of bouwbestekken in vertrouwde handen.

Betrouwbare start

Als internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau heeft SGS Search veel ervaring met het managen van complexe, grootschalige projecten. De opdrachtgever en de gewenste projectstructuur bepalen op welk niveau wij onze ondersteuning inzetten: voor milieukundige begeleiding, projectbegeleiding of directievoering. In het kader van directievoering zijn onze gekwalificeerde specialisten geheel vertrouwd met het opstellen van een plan van aanpak en sloop- of bouwbestekken. SGS Search houdt daarbij uiteraard rekening met alle geldende wet- en regelgeving.

STABU

Afhankelijk van de projectspecificatie en de wens van de opdrachtgever maken wij bij het opstellen van bestekken gebruik van erkende systematieken zoals STABU en RAW. Met behulp van de STABU-systematiek kunnen onze schrijvers snel en efficiënt projectbestekken maken en bewerken. Ook het gebruik van onze eigen formats of die van onze opdrachtgevers behoort tot de mogelijkheden.

Bouw- en renovatiebestekken

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties