Kostenraming asbestsanering

Zodra de resultaten van een asbestinventarisatie bekend zijn, moeten er ramingen van de saneringskosten op tafel komen. Dit zijn de ijkpunten voor het aanbestedingstraject van een (water)bodem-, grondwater- of asbestsanering. SGS Search kan een begroting van de kosten van asbest verwijderen deskundig en efficiënt voor u verzorgen.

In eigen beheer

SGS Search is vanuit een onderzoeks- of projectmanagementrol dagelijks betrokken bij asbestsaneringen in elke mogelijke vorm. Onze opdrachtgevers waarderen de duidelijke opzet en zorgvuldigheid van onze kostenramingen. Wij kennen de actuele prijsvoering van de aanbieders in de saneringsketen en doen daar ons voordeel mee in onze advisering van opdrachtgevers. Naast een goed onderbouwde kostenraming gaat de ondersteuning verder. Als de opdrachtgever dat wenst leveren wij advies- en projectmanagementdiensten.

kostenramingen

Integraal dienstenpakket

Het opstellen van kostenramingen vormt een belangrijke schakel in ons integrale dienstenpakket op het gebied van sloop- en renovatieprojecten en bodemonderzoek. Met het inschakelen van SGS Search bent u verzekerd van onafhankelijke, deskundige advisering en begeleiding. Ons team van adviseurs werkt door heel Nederland en kent de regionale eisen, vraagstukken en kansen. 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties