HSE-management in uw projecten

Wilt u zeker zijn van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden tijdens een shutdown, turnaround, sloop-, renovatie-, nieuwbouw-, asbest- of milieuproject? SGS Search zorgt dat alle medewerkers aan het einde van de dag weer gezond en veilig naar huis gaan. Al tijdens de voorfase van het project bouwen we concreet aan een veilig fundament.

Niemand kan eromheen: veiligheid is tijdens álle projecten veruit de belangrijkste component. Onze ervaren veiligheidskundigen en projectmanagers verliezen veiligheid en gezondheid geen seconde uit het oog. Wij zorgen dat veiligheid de rode draad is tijdens de voorbereiding, het project zelf én tijdens de nazorg.

HSE in uw project

Nu al een veilig gevoel

Al tijdens de ontwerpfase krijgt u vertrouwen in een veilig verloop van uw project. We stellen onder andere de HSE-documenten op, regelen hoe we het HSE-beleid realiseren, zorgen voor voldoende gekwalificeerd personeel en controleren de veiligheidsplannen van aannemers. Daar waar nodig, organiseren we veiligheidstrainingen. Kortom: vóór het project begint, heeft u alle papieren op orde en zijn de risico’s geïnventariseerd in bijvoorbeeld een V&G-plan of RI&E.

Structuur = veiligheid

Dan het project zelf. U heeft een ervaren HSE-manager als aanspreekpunt die gedurende het traject over de kernpunten communiceert. Reken op een gestructureerde aanpak van een onafhankelijke veiligheidskundige. Dit begint bij een kick-off meeting en/of poortinstructies. Denk verder aan HSE-besprekingen, doelgerichte toolboxen, het implementeren, hanteren en controleren van werkvergunningssystemen, het toezien en coachen op veilig werken van uw personeel en aannemers, het lopen van de veiligheidsrondes en het uitvoeren van V&G-audits. Dit geldt niet alleen voor industriële projecten, maar ook binnen de bouw en overige projecten.

Nazorg als veilige voorbereiding

De nazorg van een project is de meest veilige input voor uw volgende project. Tijdens de nazorg evalueren wij het project en delen we de leermomenten voor toekomstige projecten.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties