Covid-19 audit & hygiëne controle programma

Zorgt u voldoende voor de veiligheid van uw gasten en medewerkers? In de huidige situatie is het belangrijker dan ooit om de hygiëneprotocollen naar het hoogste niveau te tillen. Allereerst door de controlefrequentie te verhogen, het schoonmaakpersoneel goed op te leiden en de juiste producten te gebruiken. Daarbij is toezichthouden op de procedures en het controleren van uw faciliteiten van groot belang. De gezondheid en veiligheid van uw medewerkers en gasten heeft ten slotte de allerhoogste prioriteit.

Is schoon schoon genoeg?

Voor het waarborgen van de veiligheid binnen organisaties, is SGS het ‘Covid-19 audit & hygiëne controle programma’ gestart. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om het schoonmaken van A tot Z te laten monitoren; voldoet de werkwijze aan het protocol? Is schoon daadwerkelijk schoon?


Met SGS kunt u erop vertrouwen dat we u helpen om te voldoen aan de vereiste maatregelen. In overleg met u controleren en monitoren we de werkwijze in uw organisatie. Allereerst bekijken we de administratieve kant; voldoet uw protocol en beschikken uw medewerkers over de juiste kennis? Vervolgens bekijken we of uw medewerkers ook in de praktijk de juiste werkwijze en methodiek hanteren. Optioneel sluiten we het onderzoek af met monsters van schoongemaakte oppervlaktes die we ter plekke analyseren op de aanwezigheid van bacteriën en micro-organismen.

Monitoringscertificaat

Bij een succesvolle audit ontvangt u het monitoringscertificaat, waarmee u uw gasten en medewerkers het vertrouwen geeft dat uw accommodatie voldoet aan de hygiëneprotocollen. Indien gewenst kunnen wij uw schoonmaakpersoneel ook opleiden volgens de actuele maatregelen.

De audit is bijzonder geschikt voor hotels, vakantieparken, sportscholen, winkelcentra, theaters, winkels, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen en andere (openbare) gelegenheden die hun gasten of medewerkers op een veilige manier willen ontvangen.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties