Begeleiding bij aanbestedingen

Het aanbesteden van een sloop- of bouwproject vergt kennis van de markt en ruime ervaring met bouw- of sloopmanagement. Projecten van een bepaalde omvang vallen onder de Europese aanbestedingsregels, zoals voorgeschreven door de Europese Commissie. Het aanbesteden van een renovatie- of sloopproject - regulier of Europees - bestaat uit een vast aantal onderdelen: het samenstellen van de aanbestedingsstukken, de aannemersselectie, de begeleiding van de inschrijving, advies over de gunning en het opstellen van de contracten.

Van A tot Z

Als internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau heeft SGS Search veel ervaring met het managen van sloop- en saneringsprojecten. Het belang van onze opdrachtgever staat centraal in het begeleiden van aanbestedingstrajecten. Onze adviseurs zijn experts in hun vakgebied, kennen de wet- en regelgeving voor sloopwerken en hebben ruime ervaring met de te doorlopen aanbestedingsprocedures. Op het gebied van projectmanagement en -begeleiding kan SGS Search opdrachtgevers veel werk en zorgen uit handen nemen.

Op nationaal en Europees niveauAanbesteding

Nationale en internationale wet- en regelgeving wordt voortdurend aangescherpt. Daarom is deskundigheid vereist om met name Europese aanbestedingstrajecten goed voor te bereiden en uit te voeren. Opdrachtgevers kunnen al het werk bij SGS Search uitbesteden; van het voorwerk – advertenties plaatsen, beoordelingscriteria samenstellen, papierwerk, etc. – tot en met de aannemersselectie en de directievoering over de uitvoeringsfase.  

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties