Veiligheidskundige projectbegeleiding en advies

Om wat voor bouwproces het ook gaat, en in welke fase het project zich ook bevindt: als opdrachtgever bent u verplicht om aandacht te besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Wilt u er zeker van zijn dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet? SGS Search heeft veiligheidsdeskundigen in dienst die u kunt inschakelen bij onder andere grootschalig onderhoud, verbouwingen, renovaties, sloop, nieuwbouw, productiestops en plaatsing van nieuwe installaties. Zo is alles rondom arbeidsomstandigheden en VGM perfect geborgd. Wel zo veilig.

Waarom veiligheidskundige projectbegeleiding?

VGM heeft als doel om veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten tijdens het hele proces in kaart te brengen en te waarborgen. Veel bedrijven hebben echter geen veiligheidsexperts in huis die gewend zijn om onder deze uitzonderlijke omstandigheden te werken. SGS Search is specialist binnen de gebouwde omgeving. We brengen alle risico’s op organisatie-, afdelings- en/of projectniveau in kaart. Uiteraard voeren we ook de juiste beheersmaatregelen voor u uit.

Projectbegeleiding, sanering, reconditionering

Samenhangend pakket veiligheidskundige ondersteuning

SGS Search biedt een volledig en samenhangend pakket van veiligheidskundige ondersteuning. De dienstverlening wordt geheel op uw specifieke wensen, behoeften en het bouw- of renovatieproces afgestemd. Denk hierbij onder andere aan veiligheidscoördinatie in de ontwerp- en uitvoeringsfase, het opstellen van VGM-plannen, contact met aannemers of audits voor aannemers, aanbestedingsdocumentatie, risico-inventarisatie en VGM-maatregelen, documentatiebeheer en het uitvoeren van onafhankelijke werkplekinspecties.

Grip op arbeidsomstandigheden en VGM

Onze specialistische dienstverlening maakt op ieder moment het veilige verschil tijdens al uw bouwprojecten. Onze veiligheidsexperts zorgen dat er tijdens alle fasen grip is op alles wat met arbeidsomstandigheden en VGM te maken heeft.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan