HSE-management

Of het nu gaat om alledaags werk of een project: er komt veel kijken bij het waarborgen van de veiligheid én gezondheid van uw medewerkers op de werkvloer. U wilt alle risico’s waar mogelijk beperken of wegnemen, en er zeker van zijn dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet. Onze ervaren veiligheidskundigen hebben alle kennis in huis om u van betrouwbaar, onafhankelijk advies te voorzien. U kunt ons inschakelen bij onder andere grootschalig onderhoud, verbouwingen, renovaties, sloop, nieuwbouw, productiestops en plaatsing van nieuwe installaties. Zo is alles rondom arbeidsomstandigheden en HSE perfect geborgd. Wel zo veilig.

Waarom veiligheidskundige projectbegeleiding?

HSE heeft als doel om veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten tijdens het hele proces in kaart te brengen en te waarborgen. Veel bedrijven hebben echter geen veiligheidsexperts in huis die gewend zijn om onder deze uitzonderlijke omstandigheden te werken. SGS Search is hierin een specialist. We brengen alle risico’s op organisatie-, afdelings- en/of projectniveau in kaart. Uiteraard kunnen wij ook  de juiste beheersmaatregelen voor u uitvoeren.

Samenhangend pakket veiligheidskundige ondersteuning

SGS Search biedt een volledig en samenhangend pakket van HSE-management. De dienstverlening wordt geheel op uw specifieke wensen, behoeften en het bouw- of renovatieproces afgestemd. Denk hierbij onder andere aan veiligheidscoördinatie in de ontwerp- en uitvoeringsfase, het opstellen van V&G-plannen, contact met aannemers of audits voor aannemers, aanbestedingsdocumentatie, risico-inventarisatie en VGM-maatregelen, documentatiebeheer en het uitvoeren van onafhankelijke werkplekinspecties.

Grip op arbeidsomstandigheden en VGM

Onze specialistische HSE-dienstverlening maakt op ieder moment het veilige verschil tijdens al uw bouwprojecten. Onze veiligheidsexperts zorgen dat er tijdens alle fasen grip is op alles wat met arbeidsomstandigheden en HSE te maken heeft.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties