Eerste risicobeoordeling veiligheid

Voldoet mijn industrieel of vastgoedobject aan alle door de overheid gestelde veiligheids- en gezondheidseisen? En is het veilig voor mens en milieu? Een eerste risicoanalyse van de veiligheid geeft antwoord op deze vragen. SGS Search heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van deze onderzoeken, meestal als onderdeel van een milieukundige (environmental) due diligence (EDD) of een environmental site assessment (ESA).

Wettelijke eisen

Met een eerste risicobeoordeling veiligheid wordt onderzocht of de activiteiten in een gebouw of plant geen risico’s opleveren voor het milieu. Bovendien controleert SGS Search of het complex voldoet aan de veiligheids- en gezondheidseisen die door de overheid worden gesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van asbest in de bouwmaterialen, of het gebruik van gevaarlijke (chemische) stoffen op de werkvloer.

Eerste risicobeoordeling veiligheid

Ruimte voor verbetering?

De experts van SGS Search voeren EDD- en ESA-onderzoeken uit voor partijen over de hele wereld en zijn bekend met de lokale wet- en regelgeving. Onze ervaren specialisten nemen monsters op locatie die onderzocht worden in een geaccrediteerd SGS-laboratorium. Als blijkt uit de risicobeoordeling dat er ruimte is voor verbetering in de veiligheid van het gebouw, geven onze experts pragmatisch advies om de situatie te optimaliseren.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties