Inventarisatie gevaarlijke stoffen en materialen

Wilt u een industrieel object of ander vastgoed kopen of verkopen? Komt er een andere gebruiker in het pand of gebouw? Of wilt u weten hoe gezond uw gebouw is voor mens en milieu? Laat dan een inventarisatie van gevaarlijke stoffen en materialen uitvoeren.

Inventarisatie gevaarlijke stoffen gebouwen

SGS Search is gespecialiseerd in environmental due diligences (EDD) en environmental Site Assesments (ESA), waar de inventarisatie gevaarlijke stoffen en materialen vaak onderdeel van is.

Kansen en risico’s van gebouw of complex

In dit onderzoek wordt gekeken naar de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen en materialen, zoals asbest, chemische stoffen of zuren. We onderzoeken daarbij niet alleen het gebouw of het complex, maar analyseren ook de kwaliteit van de (water)bodem.

Helder rapport

Na het onderzoek ontvangt u snel een helder rapport zodat u de kansen en risico’s van het gebouw en de omgeving scherp krijgt. In dit rapport adviseren we ook over hoe u om kunt gaan met de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen en materialen.

Monstername op locatie

SGS Search voert EDD- en ESA-onderzoeken uit in de hele wereld voor (inter)nationale opdrachtgevers. Onze ervaren specialisten nemen monsters op locatie. In hun mobiele laboratoria kunnen ze de monsters snel en efficiënt onderzoeken zodat u binnen no time antwoorden heeft.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze inventarisatie gevaarlijke stoffen en materialen of onze andere onderzoeken met betrekking tot gevaarlijke stoffen? Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties