Duurzaamheidsscan en duurzaamheidsadvies

U wilt uw bestaande bouw goed verduurzamen? Een uitstekende keuze, want duurzaam renoveren leidt tot een nieuwe en waardevolle toekomst van vastgoed. Om de vele kansen en oplossingen ook echt om te zetten in een duurzaam gebouw, raden we u aan contact op te nemen met een specialist op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn deze onbetwiste expert.

Voor u geen verrassingen

Bij duurzaam renoveren komt veel kijken. Met onze kennis van duurzaam verbouwen komt u niet voor verrassingen te staan. Ons dienstverlening is veelomvattend. We voeren nulmetingen uit, voorzien u van strategisch advies en voeren de verduurzaming van uw pand ook uit. Wat u van ons kunt verwachten? Beproefde methoden, nieuwe ontwikkelingen, duurzame materialen, besparingen op energie- en watergebruik en intelligente gebouw- en installatieconcepten.

 Duurzaamheidsscan en duurzaamheidsadvies

Verificatie als vast onderdeel

Verificatie is een vast onderdeel binnen onze dienstverlening. Zo verzekeren we u dat uw plannen ook haalbaar zijn. We onderbouwen deze oplossingen met duidelijke en transparante financiële berekeningen. Op basis hiervan benoemen we de echte kansen. We stellen u zo perfect in staat om een goed besluit te nemen over de duurzame toekomst van uw pand. Als bouwmanager maken we deze plannen ook werkelijkheid. U beschikt binnen afgesproken tijdstip over een duurzaam pand van de toekomst.

Steeds meer opdrachtgevers vinden dat een duurzaam of energieneutraal pand de voorkeur heeft boven een conventioneel gebouwd pand. Reden daarvoor is dat duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand over hand toeneemt en ondernemers zich steeds meer bewust zijn van de rol die zij in de samenleving vervullen. Daarbij stijgen de energiekosten voortdurend, waardoor ondernemers en organisaties hun algemene kosten zien stijgen.

Praktische oplossingen

SGS Search beschikt over de mensen en de middelen om praktische oplossingen en adviezen te bieden op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Onze adviseurs kunnen bouw- en ontwerpteams versterken om de wensen van opdrachtgevers met betrekking tot duurzaam bouwen en energiebesparing daadwerkelijk te realiseren. Onze ingenieurs en adviseurs dragen vooral praktische oplossingen aan met betrekking tot de te kiezen bouwmaterialen, de toepassing ervan en de aan te bevelen energiebesparende systemen. Daarbij zijn zij in staat een kosten-batenanalyse op te stellen om de rendementen op korte, middellange en lange termijn in kaart te brengen. Ook geven zij opdrachtgevers een duidelijk overzicht van de terugverdientijd van de duurzame investering.

Geen hype, maar must

Duurzaam bouwen is geen hype, maar zo langzamerhand een must. Duurzaam bouwen is ten opzichte van conventioneel bouwen inmiddels verschoven van ‘moeten’ en ‘horen’ naar daadwerkelijk ‘lonen’. Onze adviseurs kunnen dat onomstotelijk aantonen en de beste adviezen voor praktijkgerichte oplossingen aandragen. Zij zijn specialisten op het gebied van bouwfysica en installatietechniek en kennen de nieuwste ontwikkelingen om de kosten van duurzaam en energieneutraal bouwen op hetzelfde niveau te brengen als voor conventionele bouw geldt. Duurzaamheidsadviezen maken deel uit van een uitgebreid dienstenpakket dat SGS Search op het gebied van bouwkundige inspecties en advies uitvoert voor opdrachtgevers in tal van sectoren.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Organisatieprocessen verduurzamen

Bij een duurzaam gebouw hoort ook duurzaam ondernemerschap. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste…

Lees meer

Bouw- en renovatiemanagement

Het begeleiden van een complete duurzame renovatie is werk voor specialisten. U heeft een bouwmanager…

Lees meer

Binnenklimaat verbeteren

Het succes van een duurzame renovatie is af te meten aan hoe gebruikers zich voelen in een gebouw. Een…

Lees meer

Energieprestatieadvies

Wie succesvol wil renoveren, dient hoog in te zetten op een energiezuinig pand. Dit verlaagt namelijk…

Lees meer

Beproefde nulmetingen

Binnen duurzaam renoveren neemt de beoordeling van uw pand een centrale plek in. U wilt weten hoe u gebouw…

Lees meer

Technische Inspectie en NEN-meetstaten

Voordat u aan uw renovatie begint, is het noodzakelijk om een totaalbeeld te krijgen van de huidige status…

Lees meer

Duo-label

De energieprestaties van een verhuurd pand verbeteren? Het levert meer op als vastgoedeigenaar en huurder…

Lees meer

Gerelateerde referenties