WELL-certificering

WELL is het eerste en enige certificeringssysteem specifiek gericht op de gezondheid en het welzijn van gebouwgebruikers. De WELL Accredited Professionals van SGS Search ondersteunen gebouweigenaren bij het behalen van het certificaat.

Beter presteren in een duurzaam gebouw

WELL is het eerste en enige certificeringssysteem specifiek gericht op de gezondheid en het welzijn van gebouwgebruikers. Geen overbodige luxe, als je bedenkt dat we gemiddeld zo’n 90% van onze tijd doorbrengen in gebouwen. Uit onderzoek van Harvard University blijkt dat werknemers die in duurzaam gecertificeerde gebouwen werken minder stress hebben, beter presteren en beter slapen dan mensen die werken in gebouwen waar duurzaamheid en gezondheid onderbelicht blijven.

WELL-certificering

Zeven aandachtsgebieden

WELL Building Standard meet en beoordeelt het effect van gebouwen op de gezondheid van mensen. De certificering richt zich op zeven aandachtsgebieden: lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en een gezonde geest. Deze elementen zijn gebaseerd op medisch-wetenschappelijk onderzoek en vormen de basis van de WELL Building Standard. Gebouweigenaren en –beheerders krijgen direct inzicht in de impact van een gebouw op bijvoorbeeld het hart- en vaatstelsel, de longen, de ogen, de huid en de hersenen.

Zilver, goud of platina

SGS Search is een van de eerste bedrijven in Nederland die het belang van WELL inziet en medewerkers heeft opgeleid tot WELL Accredited Professional. Zij geven praktische en concrete adviezen over alle zeven WELL-elementen. Ze maken inzichtelijk in welke mate een gebouw en het interieur bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers én waar er ruimte is voor verbetering. Daarin wegen zowel de verplichte criteria als optionele, extra credits mee bij het classificeren van de WELL-certificering: zilver, goud of platina.

Transitiemanagement en -beheer

Staat u voor de opgave om een verbetering door te voeren in uw gebouw? SGS Search ondersteunt u graag bij de technische uitvoer van verandertrajecten. Van advies tot volledig projectmanagement. Vaak vormen één of meer van onze diensten de basis. WELL kan onderdeel zijn van transitiemanagement en -beheer.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan