Organisatieadvies bij duurzaam ondernemen

Er zijn vele manieren om duurzaamheid te implementeren en integreren in uw organisatieprocessen. Uitgangspunt is dat u dáár start waar u met uw organisatie het grootste verschil kunt maken. Starten is niet moeilijk; het is aan u hoe hoog u de lat legt. SGS Search geeft u aan de hand van een organisatiescan graag duurzaamheidsadvies over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO); laagdrempelig, pragmatisch en persoonlijk.

De juiste focus

Succesvol duurzaam ondernemen begint met inzicht in uw prestaties op het gebied van duurzaamheid, uw verwachtingen en de geldende wet- en regelgeving. SGS Search zorgt voor de juiste focus in het traject. Maak uw ambities waar en inspireer uw medewerkers, klanten en andere stakeholders. Uiteraard doorlopen we dit hele proces samen met u.

Aanpak duurzaam ondernemen

De winst van duurzaam ondernemen

Ons doel is uw organisatie succesvol maken. Dit doen we door duurzaamheid in uw genen en uw processen te verankeren. U gaat niet minder ondernemen, maar méér. Bijvoorbeeld door maatschappelijke vragen te beantwoorden, verantwoord te produceren, kosten te besparen, processen te optimaliseren, uw afhankelijkheid van schaarse productiemiddelen te verlagen, successen te delen en uw omgeving te inspireren.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan