MVO Prestatieladder

Uw organisatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel of wil hier een start mee maken. U wilt zich onderscheiden door concreet en objectief aan te tonen wat uw prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn. Dan is certificeren voor de MVO-Prestatieladder een uitstekende keuze.

Wat is de MVO Prestatieladder?

De MVO Prestatieladder is een managementsysteem dat gebaseerd is op een aantal MVO gerelateerde internationale normen, zoals de ISO 26000, Global Report Initiatief (GRI) en OHSAS 18001 arbozorgsysteem. Het systeem kan goed geïntegreerd worden in uw huidige ISO 9001-kwaliteitsmanagement of ISO 14001-milieumanagementsysteem.

Hoe kunnen wij u helpen?MVO-Prestatieladder

SGS Search begeleidt u in het certificeringproces. Samen met u bepalen wij op welk niveau u wilt instappen en hoe uw groeitraject eruit ziet. Met onze pragmatische en gerichte aanpak begeleiden wij u door het proces. Doel is om het managementsysteem echt voor u te laten werken in plaats van alleen het behalen van een certificaat.

Met de MVO Prestatieladder kunt u:

  • uw MVO prestaties aantoonbaar maken voor uw klanten en omgeving; 
  • inzicht krijgen in MVO-wensen van uw klanten; 
  • daarop uw producten en markten optimaal afstemmen;
  • de participatie van medewerkers in MVO bevorderen; 
  • ontdekken welke kansen op kostenbesparing met MVO u nu laat liggen;
  • uw MVO-maatregelen stevig borgen in de organisatie.

De MVO Prestatieladder is geschikt voor organisaties die starten met MVO en voor organisaties die al gevorderd zijn in het proces.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties