CO2-Prestatieladder

Als u concreet en gestructureerd uw energieverbruik wilt reduceren, dan biedt de CO2-Prestatieladder een goede aanpak. Een goed ingericht energiemanagementsysteem geeft inzicht in hoe u grip krijgt op uw verbruik. Daarnaast verlaagt u uw emissies van broeikasgassen. Zo draagt u bij aan een beter milieu.

Co2-Prestatieladder

Wat is de CO2-Prestatieladder?

De CO2-Prestatieladder is een certificering waarmee u inzicht krijgt in uw CO2-footprint. Tegelijkertijd bent u bezig om een energiereductieprogramma op te stellen en uit te voeren. De CO2-Prestatieladder is gebaseerd op een aantal internationale normen, zoals het Greenhouse Gas protocol, ISO 16001 en ISO 14064. Het systeem combineert goed met het ISO 9001-kwaliteitsmanagement en/of met ISO 14001-milieumanagementsysteem.

Hoe kunnen wij u helpen?

SGS Search begeleidt u in het certificeringproces. Samen bepalen wij op welk niveau u wilt instappen en hoe uw groeitraject eruitziet. Met onze pragmatische en gerichte aanpak begeleiden wij u door het proces. Wij combineren onze advieservaring met de kennis van onze ingenieurs op het gebied van energiemaatregelen. Ons doel is u te ondersteunen in het realiseren van vergaande efficiency in uw bedrijfsvoering. Ook helpen we bij de innovatie van uw producten en processen. 

Met de CO2-Prestatieladder kunt u:

• uw CO2–footprint opstellen en analyseren; 
• strategie ontwikkelen om uw energieverbruik te reduceren en dus kosten te besparen; 
• energiemanagement stevig borgen in uw organisatie;
• deelnemen aan initiatieven om de uitstoot in uw sector te beperken;
• zich positief onderscheiden naar uw medewerkers en klanten;
• maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties