Advies- en projectbegeleiding chroom-6

Elke choom-6-situatie kan anders zijn. Dat merken we ook aan de vele verschillende vraagstukken van onze opdrachtgevers. Heeft u behoefte aan een ervaren projectleider die raad weet met chroom-6? We helpen u graag vooruit, in welke sector u ook actief bent. Als u wilt, doen we meteen onderzoek naar andere zware metalen, zoals zink, lood, kobalt, nikkel en cadmium.

Ervaren chroom-6-partner

Ons doel is om uw chroom-6-issues op de korte termijn beheersbaar te maken. Dat doen we via praktisch advies en geaccrediteerde onderzoeksmethoden. We zetten onze jarenlange en wereldwijde ervaring met zware metalen en de risico’s ervan in om grip te krijgen op alles rondom gevaarlijke stoffen.

Advies- en projectbegeleiding chroom-6

Waar is expertise nodig?

We begeleiden uw projecten van A tot Z en denken altijd vanuit oplossingen met u mee. Heeft u op locatie bijvoorbeeld (vrijblijvend) advies nodig? Wilt u een onderbouwd plan van aanpak? Heeft u een aantal inspecteurs nodig die tijdens een omvangrijk project binnen een paar dagen tijd de chroom-6-houdende onderdelen in kaart brengt? Is de communicatie met omwonenden en alle betrokken partners belangrijk? Bent u benieuwd of we kostenbesparingen kunnen realiseren? Of wilt u het aanbestedingstraject uit handen geven?

Over onze opdrachtgevers

SGS is een ervaren partner in advies en projectbegeleiding. We werken onder andere voor overheidsinstanties, vastgoedeigenaren, aannemers en industriële partners.

Een ervaren projectleider en adviseur voor uw chroom-6-vraagstukken nodig? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan