Roet- en/of HCL-onderzoek

Tijdens een brand kunnen schadelijke verbrandingsproducten vrijkomen, zoals roet of HCL (waterstofchloride). Deze stoffen kunnen in de nasleep van een calamiteit schade veroorzaken, die in eerste instantie niet herkend wordt. Het is daarom raadzaam om na een brand altijd een roetonderzoek te laten verrichten. Met behulp van de meest geavanceerde microscopische technieken wordt de exacte omvang van de roetschade bepaald.

Roet verwijderen? Roetonderzoek helpt

Roet en HCL zo adequaat mogelijk verwijderen: na een brand is dat prioriteit. Gedegen roetonderzoek helpt u hierbij. Voor een roetonderzoek komen onze inspecteurs naar uw locatie. Zij voeren een visuele inspectie van de roetschade uit en nemen monsters. Zo sporen we ook de onzichtbare delen van het roet op; roetdelen kunnen namelijk diep doordringen in poreuze materialen. De monsters worden in ons gecertificeerde laboratorium geanalyseerd. We stellen u vervolgens snel en met heldere rapportages op de hoogte van de resultaten.Olfactorisch onderzoek

Altijd beschikbaar voor roetonderzoek

SGS Search is 24 uur per dag en 7 dagen per week binnen heel Nederland beschikbaar voor onderzoek naar roet en HCL. We zijn onafhankelijk en stellen precies voor u vast wat uw roetschade is. Ook om roet te verwijderen, bent u bij ons aan het juiste adres. SGS Search verzorgt op uw verzoek de selectie van de juiste leverancier hiervoor.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan