Nader onderzoek en advies

Om te bepalen hoe te handelen na een (asbest)calamiteit, wordt er altijd een eerste risicobeoordeling gedaan. Hieruit kan blijken dat nader onderzoek binnen de calamiteit noodzakelijk is, bijvoorbeeld om het verspreidingsgebied in kaart te brengen. SGS Search kan in overleg met de opdrachtgever zorg dragen voor de nodige opschaling van deskundig personeel voor extra onderzoeken.

Samenwerking

De experts van SGS Search werken in het nader onderzoek nauw samen met opdrachtgever, hulpdiensten, gebouweigenaren, verzekeraars, experts, gemeenten en stichting Salvage. Aan de hand van de uitkomsten van het calamiteitenonderzoek adviseren we de opdrachtgever over de noodzakelijke acties. En desgewenst ondersteunen we in het aansturen van het crisisteam of in de communicatie met betrokkenen.

nader onderzoek en advies

Snel onderzoek en deskundig advies

SGS Search is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat snel onderzoek uitvoert en deskundig adviseert bij incidenten en calamiteiten. Dit doen onze specialisten al vele jaren voor gemeenten, milieudiensten, provincies, waterschappen of voor gedupeerden. Onze teams zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week in het hele land inzetbaar en zijn binnen twee uur ter plaatse.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan