Eindcontrole na een calamiteit

Natuurlijk wilt u als opdrachtgever de absolute zekerheid dat een gebied of gebouw na een calamiteit weer veilig te betreden is. Juist bij een calamiteit is het zaak om een ervaren partner aan uw zijde te hebben, die precies weet wanneer en hoe te handelen. Met SGS Search heeft u een geaccrediteerd laboratorium als bondgenoot. Na onze eindcontrole kunt u gebieden en gebouwen met het volste vertrouwen vrijgeven.

Het onverwachte van een crisis

Een eindcontrole na een calamiteit is een specialisatie op zich. Denk hierbij aan alle onverwachte zaken die bij en tijdens een crisissituatie komen kijken, zoals de vele verontreinigde spullen in een pand of gebied. Wat is dan de juiste volgorde van aanpak? En welke meting is op welk moment het meest effectief? Zo moeten er nog veel meer keuzes gemaakt worden. 

Eindcontrole na calamiteit

Onafhankelijk en flexibel laboratorium

SGS Search heeft veel ervaring met eindcontroles na een calamiteit, zoals een (asbest)brand. We beschikken over een eigen onafhankelijk laboratorium en zijn hierdoor in staat om flexibel en accuraat eindcontroles uit te voeren. Omdat snelheid geboden is, hebben we de beschikking over mobiele laboratoria. Zo bepalen we direct de vezelconcentratie in lucht-, materiaal- en stofmonsters.

Heldere rapportage in handen

Wij zorgen dat u na de eindcontrole een heldere rapportage in handen heeft, voorzien van alle feiten. We voeren in heel Nederland, op ieder moment eindcontroles uit. Als u dat wenst nemen wij ook het totale calamiteitenmanagement op ons; we houden het overzicht en zorgen ervoor dat alle juiste stappen op het juiste moment worden genomen. Ook kunnen we de communicatie met bewoners, hulpdiensten, bevoegd gezag en pers voor u verzorgen.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan