Bluswateronderzoek

Tijdens het blussen van een brand gebruikt de brandweer heel wat liters water. Ondanks dat er maatregelen worden genomen om de uitstroom van bluswater te beperken, is het bijna niet te voorkomen dat (verontreinigd) bluswater in omringende wateren of de waterbodem terechtkomt.

Snel alle informatie in handen

Bluswater kan verontreinigd zijn met olie, zuren, chemicaliën of asbest. Het is daarom van groot belang om na het blussen de waterbodem grondig te onderzoeken. De specialisten van SGS Search kunnen direct na de brand een bluswateronderzoek uitvoeren. Daarmee heeft u als opdrachtgever snel alle informatie in handen die u nodig heeft om eventuele maatregelen te treffen, zoals een sanering en/of lozing.
Bluswateronderzoek

Direct advies bij calamiteiten

SGS Search is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat snel onderzoek kan uitvoeren en deskundig kan adviseren bij incidenten en calamiteiten. Dat doen onze adviseurs al vele jaren voor gemeenten, milieudiensten, provincies, waterschappen of voor de gedupeerden. Vastgoedeigenaars, terreineigenaren en de industrie kunnen onze adviseurs rechtstreeks inschakelen of op advies van hun verzekeraar. Onze teams zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week in het hele land inzetbaar en zijn binnen twee uur ter plaatse.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan