Binnenklimaatonderzoek

Een slecht binnenklimaat kan gezondheidsklachten veroorzaken. De laatste jaren is het sick building syndrome een veelgebruikte term. SGS Search is gespecialiseerd in binnenklimaatonderzoek, zoals akoestisch onderzoek, stofonderzoek, olfactorisch onderzoek, legionella-onderzoek en microbiologisch onderzoek.

Binnenklimaat meten

Als vastgoedeigenaar wilt u uw gebouwgebruikers een gezond binnenklimaat kunnen garanderen. Stof, lawaai, stank, bacteriën en schimmels horen daar niet in thuis. Ze ‘verzieken’ het werkklimaat en dit gaat ten koste van de productiviteit: het sick building syndrome. Bouwkundige en installatietechnische adviseurs van SGS Search kunnen snel en efficiënt onderzoeken of de kwaliteit van het binnenklimaat al dan niet te wensen overlaat. En ze zijn in staat doeltreffende oplossingen aan te dragen, zoals het geregeld vervangen van de filters in luchtbehandelinginstallaties, goede ventilatie en tijdige inspectie van het drinkwater op legionella.

BinnenklimaatonderzoekOnderzoek en advies

SGS Search beschikt over eigen, onafhankelijke laboratoria die overal in het land inzetbaar zijn en beschikt over deskundige onderzoeksteams. SGS Search voert het gehele proces van onderzoek en advies geheel in eigen beheer uit. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft en niet met meerdere partijen in zee hoeft te gaan. U ontvangt een heldere rapportage met praktische adviezen om problemen te verhelpen of te voorkomen.

Meten is weten

SGS Search is volledig gecertificeerd voor alle binnenklimaatonderzoeken, zodat toetsing aan de wettelijke normen kan plaatsvinden. U kunt onze adviseurs ook inschakelen voor supervisie op de reinigingswerkzaamheden en voor controlemetingen. Meten is weten, is ons devies. 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Onafhankelijk advies

Regelmatig verschijnen er krantenberichten over gezondheidsklachten als gevolg van een slecht binnenklimaat.…

Lees meer

Risicobeoordeling binnenklimaat

Een gebouw met een slecht binnenklimaat werkt contraproductief. Dat is al vele malen gebleken. De gebruikers…

Lees meer

Microbiologisch onderzoek

Microbiologisch onderzoek toont aan of een locatie of binnenklimaat aan alle geldende hygiëne-eisen voldoet.…

Lees meer

Akoestisch onderzoek

Om gezondheid op het werk en woongenot te waarborgen, zijn er geluidsnormen vastgesteld. Akoestisch onderzoek…

Lees meer

Gerelateerde referenties