Eindcontrolemeting na asbestsanering

Meten is weten. Aan de hand van een eindcontrolemeting wordt na asbestsanering onderzocht of de ruimte weer veilig te betreden is. Alleen erkende laboratoria mogen eindcontrolemetingen na asbestverwijdering uitvoeren. Met een groot landelijk netwerk is SGS Search in staat om door heel Nederland eindcontroles uit te voeren op het moment dat het u uitkomt.

Dienstverlening op maat

SGS Search zet mobiele laboratoria in om accuraat, flexibel en snel ter plekke eindcontroles te kunnen doen wanneer asbest is gesaneerd. We voeren alle onderzoeken en eindcontroles in eigen beheer uit; dat is onze kracht. Onze mobiele laboratoria zijn uitgerust met apparatuur om direct de vezelconcentratie in lucht-, materiaal- en stofmonsters te bepalen. Voor nog nauwkeurigere onderzoeken beschikken onze stationaire laboratoria op strategische plekken in het land over geavanceerde scanning elektronenmicroscopen. In al onze eindcontrolemetingen is de planning van opdrachtgevers leidend: uw planning is de onze. 

Snelle en heldere asbestrapportage

Na de eindcontrole ontvangt u als opdrachtgever een helder asbestrapport met de bevindingen. U weet dus snel of de ruimte weer veilig te betreden is, zonder gebruik te hoeven maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de eindrapportage worden ook de vereiste opleveringsdocumenten opgenomen, zodat u een helder en compleet beeld van het eindresultaat heeft.

SGS Search weet als geen ander welke normen wettelijk gelden, hoe wij deze moeten toepassen en hoe wij opdrachtgevers vervolgens de meest praktische oplossing kunnen bieden voor asbestvraagstukken.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan