Eindcontrolemeting na asbestsanering

Meten is weten. Aan de hand van een eindcontrolemeting onderzoeken we na een asbestsanering of de ruimte weer veilig te betreden is. Alleen erkende laboratoria mogen deze eindcontrolemetingen uitvoeren. Met een groot landelijk netwerk is SGS Search in staat om door heel Nederland eindcontroles uit te voeren op het moment dat het u uitkomt.

Dienstverlening op maat

SGS Search zet mobiele laboratoria in om ter plekke accuraat, flexibel en snel eindcontroles te doen na een asbestsanering. We voeren al het asbest onderzoek en de eindcontroles in eigen beheer uit; dat is onze kracht. De apparatuur in onze mobiele laboratoria bepalen direct de vezelconcentratie in lucht-, materiaal- en stofmonsters. Onze stationaire laboratoria op strategische plekken in het land beschikken over geavanceerde scanning elektronenmicroscopen voor nog nauwkeurigere onderzoeken. In al onze eindcontrolemetingen is de planning van opdrachtgevers leidend: uw planning is de onze.

Snelle en heldere asbestrapportage

Na de eindcontrole ontvangt u als opdrachtgever een helder asbestrapport met onze bevindingen. U weet dus snel of de ruimte weer veilig te betreden is, zonder gebruik te hoeven maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de eindrapportage nemen we ook de vereiste opleveringsdocumenten op, zodat u een helder en compleet beeld van het eindresultaat heeft.

SGS Search weet als geen ander welke normen wettelijk gelden, hoe wij deze moeten toepassen en hoe wij opdrachtgevers vervolgens de meest praktische oplossing kunnen bieden voor asbestvraagstukken.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties