Contra-expertise asbest

Twijfel is een slechte raadgever. Een onafhankelijke partij kan snel uitsluitsel geven. Heeft u twijfels over de inhoud of kwaliteit van een asbestinventarisatierapport? SGS Search kan in dat geval een contra expertise voor u uitvoeren. Met meer dan twintig jaar ervaring in asbestonderzoeken, zijn wij een veelgevraagde partner voor het uitvoeren van contra expertises.

Onderzoek naar de feiten

Er zijn tal van situaties denkbaar, waarin een contra-expertise gewenst is. Heeft u een oud of onvolledig asbestinventarisatierapport? Of wilt u advies inwinnen om een geschil te beslechten? Met een contra-expertise toetsen onze ervaring inspecteurs het inventarisatierapport aan de huidige wet- en regelgeving. En als dat nodig is, voeren we ook het veldwerk opnieuw uit. Met gedegen onderzoek naar de feiten, nemen we alle twijfel weg.

contra-expertise

Pragmatische adviezen

Onze gekwalificeerde en ervaren onderzoekers en adviseurs staan voor u klaar in heel Nederland. Zij presenteren inzichtelijke, helder geformuleerde contra-expertises. De rapportage gaat vergezeld van pragmatische adviezen voor de aanpak van problemen. Partijen die SGS Search inschakelen voor een contra expertise weten zich verzekerd van snelle, doeltreffende dienstverlening op maat. Uw wensen staan centraal en vormen ons uitgangspunt.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties