Certificeringsbegeleiding asbest saneren

Asbest verwijderen is niet de kernactiviteit van uw organisatie. Maar u wilt het wel onderdeel van uw eigen werkproces maken? Naast specifieke asbestsaneringsbedrijven zien we steeds vaker bouwbedrijven en installatietechnische bedrijven die zelf asbest willen saneren. Om meer grip te krijgen op het proces en beter samen te werken met leveranciers, of bijvoorbeeld om werknemers aan het werk te houden.

Gecertificeerd asbestverwijderaar

Begeleiding certificering asbest verwijderen SC 530 Veilig en verantwoord saneren staat voorop. Uw organisatie moet daarom kunnen aantonen dat het werkt volgens de wet- en regelgeving. Het officiële certificatieschema (voorheen de SC 530 en SC 540) voor inspectiebureaus en asbestsaneerders ligt hieraan ten grondslag. Welke stappen u in het saneringsproces onderneemt, hoe u uw personeel opleidt, hoe u de kwaliteit borgt: het maakt allemaal onderdeel uit van deze richtlijn. Een certificerende instelling toetst of u hieraan voldoet. Is dit het geval, dan geeft deze instelling een certificaat af.

Begeleiding bij certificeringstraject

SGS Search ondersteunt u graag in de voorbereiding op deze certificeringsprocedure. Al meer dan 20 jaar werken op het gebied van asbestonderzoek, saneringsbegeleiding, eindcontroles en asbestopleidingen. We maken u graag wegwijs in alle relevante aspecten van het saneren van asbest. Om optimaal door deze toetsing te komen, koppelen we deze kennis aan onze ervaring met het begeleiden van certificeringstrajecten.

Dit doen we door:

  • alle stappen vlot met u te doorlopen
  • een kwaliteitssysteem op te zetten
  • u te helpen met de invulling van de gevraagde asbestopleidingen

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties